Liza Karsemeijer
Freelance journalist & copywriter - Rome, Italy

Over mij


HOME  +  JOURNALISTIEK  +  COPYWRITING  +  PUBLICATIES  +  OVER MIJ


 
Portretfoto's op deze website door  Lisa Lin

Over Liza

Elizabeth Karsemeijer (1991) is freelance journalist en copywriter. Vanuit Rome schrijft ze over cultuur, design, reizen, Italië en meer, zowel in het Nederlands als in het Engels. Interviews, reportages en onderzoek zijn haar ding: ze houdt ervan zich vast te bijten in een onderwerp, ook als dat iets is waar ze aanvankelijk nog niet veel van weet. Daarom werkt ze het liefst voor magazines of speciale edities van kranten.

Bij haar journalistieke opdrachtgevers horen onder andere Elsevier, ANP en Algemeen Dagblad. Voor Uitagenda Rotterdam werkte ze een half jaar lang als interim hoofdredacteur. Daarnaast werkt ze regelmatig als copywriter. Een corporate story die haarfijn uitlegt waar een organisatie voor staat of een creatieve bedrijfsblog kun je dus ook aan haar overlaten.

Liza heeft een achtergrond in media en communicatie (International Bachelor of Communication and Media, Erasmus Universiteit, 2009-2012). In augustus 2014 studeerde ze cum laude af in Journalistiek en Nieuwe Media aan de Universiteit Leiden. Na een tussenpauze van een half jaar, waarin ze Spaans studeerde in Argentinië en de VS verkende, begon ze te werken als freelance journalist.

Zin om een keer een cappuccino te drinken? Mail of bel gerust!

+31 (0)6 41 79 41 90

Portretfoto's op deze pagina en homepage door Lisa Lin.